Land van Cuijk
Weekendarrangement Maasheggen

Weekendarrangement Maasheggen

van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari 2019
van vrijdag 22 tot en met zondag 24 februari 2019

Kom mee vlechten! Combineer een lekker en actief weekend weg met een oud ambacht. Onder leiding van deskundige instructeurs leert u tijdens de workshop over de geschiedenis van de Maasheggen, over vlechtheggen en de unieke natuur in het gebied. Na deze introductie mag u zelf aan de slag. Wij zorgen voor de bijzondere culinaire aankleding en inspirerende locaties om te overnachten.

Maak kennis met het erfgoed van Boxmeer! Op zaterdag, na de lunch, maakt u onder leiding van een ‘Groeter’ een erfgoedwandeling door het historische centrum van Boxmeer. U bezoekt onder andere de Steenstraat, waar vroeger de fameuze Boxmeerse zilversmeden werkzaam waren, en maakt kennis met het oude religieuze erfgoed van het dorp, zoals het Karmelietenklooster en de basiliek.

 

Het arrangement

U kiest zelf een van de deelnemende verblijfsaccommodaties (Hotelklooster Elsendael, B&B De Kemp en B&B Perron 22). Uw gastheer regelt alle praktische zaken.

Het arrangement bestaat uit:

 

De workshop kent minimaal 4 en maximaal 20 deelnemers.  Alle benodigde materialen worden verzorgd door de organisatie. U reist met eigen vervoer. Er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 

Informatie?

Het weekendarrangement Maasheggen is een initiatief van:

 

Kosten

Het Maasheggen weekendarrangement kost € 149,00 per persoon. Inbegrepen zijn twee overnachtingen met ontbijt, workshop heggenvlechten (zaterdagochtend), een lunch, wandeling door historisch Boxmeer en een driegangendiner op zaterdag (exclusief drankjes). Het weekendarrangement is op basis van twee personen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Landschapsbeheer Boxmeer.

Boek dit arrangement

...of informeer vrijblijvend voor een persoonlijke aanbieding